Meniu
Comand? acum!
roll-on antiperspirant MAXIM
roll-on antiperspirant MAXIM
Lei 83.30


Oferta 3+1 gratis
Oferta 3+1 gratis
Lei 249.90


Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant
Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant
Lei 122.57


Hiperhidroza

Exprimata in termeni uzuali, hiperhidroza este o crestere peste limita obisnuita, normala, a secretiei sudorale (conform literaturii de specialitate, o secretie sudorala obisnuita este de 40g/h). De cele mai multe ori, hiperhidroza esentiala este cauzata de stress sau de o stare emotionala intensa si apare la inceputul adolescentei, pentru ca apoi sa intre treptat in regres in jurul varstei de 45 de ani.  

Caldura excesiva nu este o cauza imediata a hiperhidrozei, desi in cele mai multe dintre cazuri ea o poate amplifica. S-a constat cu usurinta faptul ca la persoanele care sufera de hiperhidroza insusi handicapul psiho-social generat de aceasta constituie un factor de stress care poate sta la baza transpiratiei excesive.

Este evident faptul ca prezenta hiperhidrozei necesita adoptarea unui regim mai strict de igiena corporala decat la celelalte persoane. Regimul alimentar trebuie de asemenea adaptat, fiind recomandata reducerea consumului de alcool, tutun, bauturi racoritoare carbogazoase, ciocolata, mancaruri condimentate excesiv, etc.  

Antiperspirantul MAXIM,  asemeni oricarui produs de acest gen, se adreseaza in mod deosebit celor care sufera de hiperhidroza esentiala, fiind un produs parafarmaceutic.  

In mod normal, hiperhidroza axilara este inodora, ea fiind generata de glandele ecrine care au rolul de a mentine constanta temperatura corpului. Hiperhidroza esentiala nu apare in timpul somnului, filetele nervului simpatic care sunt caile de transmitere a impulsurilor catre glandele sudoripare aflate in tegument fiind active doar in perioadele de veghe.
  


 

 

Co?
VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Parteneri
BLUE BRIDGE SRL - Locul 9
 in Top 10k Arad, clasa CAEN 4791


Viziteaza magazinul Bluebridge.ro pe ShopMania


Termeni si ConditiiLocatii Fan Courier
© 2006 - 2022 Blue Bridge