Meniu
Comand? acum!
roll-on antiperspirant MAXIM
roll-on antiperspirant MAXIM
Lei 83.30


Oferta 3+1 gratis
Oferta 3+1 gratis
Lei 249.90


Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant
Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant
Lei 122.57


Roll-on antiperspirant MAXIMŽ

MODUL DE APLICARE

Produsul este unic si prin modul lui de intrebuintare. Spre deosebire de celelalte antipersiprante conventionale, antiperspirantul MaximŽ se aplica in zona subaxilara o singura data pe zi, seara, inainte de culcare. Nu se recomanda aplicarea antiperspirantului pe piele imediat dupa ce s-a inlaturat parul cu ajutorul aparatului de ras sau al altor aparate de epilat. Antiperspirantul roll-on MaximŽ este incolor si inodor si, in plus, nu va fi inlaturat de apa la spalarea de dimineata. Astfel, a doua zi de dimineata, iti poti urma programul obisnuit de igiena, inclusiv dusul, care nu va inlatura solutia de pe  zona  in  care a  fost aplicata.  Evident,  vei putea folosi in continuare deodorantul tau obisnuit, fara nici un fel de probleme. In mod normal, rezultatele pot fi usor observate inca din prima zi. Daca lucrul acesta nu se intampla,  continua sa folosesti produsul.

Daca apar mancarimi, opreste folosirea antiperspirantului pana cand dispare senzatia de iritare sau de mancarime, dupa care foloseste-l din nou. Pentru unii oameni este necesara folosirea antiperspirantului MaximŽ o data pe zi, dar altora le este suficienta utilizarea lui o data sau de doua ori pe saptamana. Efectele secundare ale antiperspirantului MaximŽ sunt nesemnificative, ele reducindu-se la posibile mancarimi sau usturime minora. Aceste efecte secundare sunt foarte rare si mult mai tolerabile decit efectele secundare ale interventiilor chirurgicale.  

MAXIMŽ, acest incredibil antiperspirant roll-on, are la baza o solutie apoasa ce contine o substanta chimica foarte puternica si foarte sigura, clorhidratul de aluminiu, in proportie de 12,5-15%. Antiperspirantul MAXIMŽ nu contine alcool.  

Nu se recomanda aplicarea antiperspirantului pe pielea proaspat rasa. Daca suferiti de boli de rinichi sau daca sunteti insarcinata, consultati medicul inaintea utilizarii antiperspirantului MAXIMŽ . Conform prescriptiilor US Food and Drugs Administration, SC Blue Bridge srl nu autorizeaza si nu garanteaza siguranta si eficienta utilizarii antiperspirantului MAXIMŽ in alte zone ale corpului in afara zonei subaxilare. De asemenea, US Food and Drugs Administration nu autorizeaza afirmatiile conform carora antipersiprantele vor stopa, trata sau elimina problemele de transpiratie. Totusi, antiperspirantul MAXIMŽ va reduce substantial transpiratia.

 

Co?
VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Parteneri
BLUE BRIDGE SRL - Locul 9
 in Top 10k Arad, clasa CAEN 4791


Viziteaza magazinul Bluebridge.ro pe ShopMania


Termeni si ConditiiLocatii Fan Courier
© 2006 - 2022 Blue Bridge